PostHeaderIcon Volkan Yılmazer Sözümüz Sazdır Albümü

Kullanıcı Değerlendirmesi: / 6
ZayıfEn iyi 

Albüm tanıtım konseri Bahçelievler Nurettin Topçu Kültür Merkezi ’nde aralarında Kutsal Evcimen, Nilüfer Sarıtaş, Tayyar Erdem, Grup Abdal’dan Haluk Tolga İlhan gibi çok sayıda sanatçının katıldığı gece ile yapıldI.

Albümdeki Eserler
Volkan Yılmazer - Çoktan Beri Yollarını Gözlerim.mp3
Volkan Yılmazer - Ey Hamamcı.mp3
Volkan Yılmazer - Ey Sevdiğim Beni Çok İncitirsin.mp3
Volkan Yılmazer - Huyumuz Bizim.mp3
Volkan Yılmazer - Leyla'nın Aşkından.mp3
Volkan Yılmazer - Olmaz Olsun ( U.H ).mp3
Volkan Yılmazer - Pirlere Niyaz Ederiz.mp3
Volkan Yılmazer - Yaradan Aşkına ( Semah ).mp3
Volkan Yılmazer - Yenice Yolları.mp3
Volkan Yılmazer - Yoğurut Koydum Dolaba.mp3


Özdemir Plak’tan çıkan albümde, semah, deyiş ve anonim türküler yer alıyor. Toplam 10 eserin bulunduğu albümün yönetmenliğini Serkan Çubuk üstlenirken, Genel koordinatörlüğünü Didar Düzdaş yaptı. “Hayallerim, umutlarım, ağlamalarım, gülmelerim kısacası yaşamım olan türküleri söylemek her zaman bana güç vermiştir” diyen sanatçı Yılmazer “Türküleri söylemek ruhuma güç veriyor ve var olduğumu hissettiriyor. İlk çalışmam olan Sözümüz Sazdır’ı sizlere ulaştıracak olmanın heyecanını yaşıyorum” dedi. Yılmazer, bugüne kadar söylemek istediklerini saz ile dile getirdiğini anımsatarak “Bu nedenle albümün adını Sözümüz Sazdır koyduk. Albümde bir tane kendime ait Leylanın Aşkın’dan bir eser bulunuyor. Kul Hüseyin’den, Davut Sulari’den eserler bulunuyor” diye konuştu. Klip çalışmasının ise resmi internet sitesi ve Facebook üzerinden yapacakları anket sonucuna belirleyeceklerini kaydeden Yılmazer, özetle şunları dile getirdi:

“İlk albümüm çok heyecanlıyım. Yıllardır müzik camiasının içindeyim, konservatuvar son sınıftayım. 10 yaşından bu yana bağlama çalıyorum, Cemevlerinde zakirlik yaptım, halen de yapıyorum, çok sayıda zakir yetiştirdim. Önce kendi inancımızı yaşamak istedim, albümde bu nedenle deyişler ön planda. Bunu gelecek nesillere taşımak için arşivlik albüm yapmaya çalıştık.”